IT & Kommunikation

Via partnerföretag och nätverk erbjuder Svenska Bolagsteamet tjänster inom IT-support och kommunikation så som;

IT support
Sociala medier
Webb och e-handel
Marknadskommunikation
SEO & SEA
Explainer, varumärkes- och produktfilm

Vi tillhandahåller IT-support så som:

 • Webb & E-handel /SEO & SEA / Sociala Medier

  Behöver ditt nya bolag en webbsida? Kanske en social media plattform för e-handel? Eller behöver en äldre webbsida sök optimeras? Hur än dina webb behov ser ut har våra utvecklare och konsulter erfarenhet av att hjälpa bolag bygga, utveckla och optimera våra kunders webbsidor och sociala media plattformar för att stärka varumärket och öka datatrafik.

 • Marknadskommunikation

  Vi hjälper dig med din marknadskommunikation. Via betalda kanaler (SEA) och social media plattformar designar vi innehåll och strategi efter era behov och önskemål. Marknadskommunikation innebär vad du säger, till vem, när och hur. Vi stöttar i framtagningen av en kommunikationsplan och tillhandahåller automatiserade tjänster för en hållbar och effektiv kommunikation.

 • Explainer, varumärkes- eller produktfilm

  Via partnerföretag producerar vi engagerande och kommunikativa filmer som marknadsför och förklarar varumärken, produkter eller tjänster. En animerad explainer är överlägset det mest effektiva verktyget för att förmedla budskap och öka synlighet i sociala medier. En explainer är dessutom ett effektivt komplement vid mässor, säljmöten eller vid sponsorträffar.

  .

   

Vi har producerat 100-tals filmer för olika bolag i åtskilda branscher. För mer information och referenser besök oss på